Zenica

Promocija “DAVID WALKER” parfema u Da Vinci’s Pub-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija “DAVID WALKER” parfema u Da Vinci’s Pub-u – Ukoliko još niste imali priliku da se upoznate “David Walker Fragrances | Mirisi” – Parfimerija Vas poziva da u SRIJEDU 27.09.2017.g. od 20h dođete u Da Vinci’s Pub i uvjerite se u kvalitetu i posebnost mirisa naših proizvoda.

Parfimerija je za Vas pripremila vrijedne poklone…

Najpoznatiji lanac parfumerija
„DAVID WALKER FRAGRANCES“
Brend sa više od 150 trgovina širom Europe, širi svoju distributivnu mrežu u Bosnu i Hercegovinu. Jedna od najpoznatijih fabrika „ZARA“stoji iza ovog brenda. Kompletan asortiman podliježe europskim certifikatima.

U parfimerijama ćete moći naći više od 400 vrsta parfema za žene i muškarce, London Black Edition, originalne David Walker parfeme, nove kolekcije «Boutique» serije, mirise za kuću sa bambus štapićima, mirise za auta, kolonjske vode za muškarce i žene, arganova i eterična ulja i mnoge druge slične proizvode.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno