Nogomet

Prolongirana odluka o ulasku investitora u NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prolongirana odluka o ulasku investitora u NK Čelik – Na današnjoj Skupštini NK Čelik izabran je novi privremeni predsjednik Upravnog odbora.

Jasmin Memišević je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora, a potom je Skupština istu usvojila, pa za v.d. predsjednika imenovala Damira Bradarca, koji u narednih 30 dana mora da posloži stvari u Upravnom odboru.

Na današnjoj Skupštini Čelika moglo se također jasno uočiti da ona nije ni za, a ni protiv ulaska turskog investitora u klub.

Niko nema ništa protiv ulaska investitora, ali u narednih 30 dana treba da dođe do konkretnijih dogovora i da se klubu dostavi nacrt ugovora o ulasku investitora.

Interesantno je da niko od predstavnika investitora nije ni danas pristustvovao Skupštini, pa nije ni predstavljen nikakav plan.

Stoga su članovi Čelika glasali da se odloži odluka o ulasku investitora u klub dok se situacija ne konkretizuje i dok ne bude jasniji plan samog djelovanja NK Čelik s novim investitorima.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno