Zabava

Projekcije Multiplex Ekran Zenica od 9. do 15. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Projekcije Multiplex Ekran Zenica od 9. do 15. februara – Filmska sedmice u kojoj je Dan zaljubljenih donosi nastavak svjetskog fenomena „50 NIJANSI MRAČNIJE“ , a nakon velikog uspjeha Lego filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu  avanturu „ LEGO BATMAN FILM“.

50 NIJANSI MRAČNIJE
Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Poslije velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom svijeta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem. Kad povrijeđeni Christian Grey pokuša da namami opreznu Anu Steele ponovo u svoj život, ona će zahtijevati novi dogovor prije nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade povjerenje i stabilnost, mračne figure iz Christianove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke

Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford i Max Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Basinger, Heathcote i Eric Johnson.

Termini projekcija svaki dan od 18:00, 20:30 i 21:15 sati.
Subotom i nedjeljom od 16:00, 18:00, 20:30 i 21:15 sati.

Trailer filma na linku:

LEGO BATMAN FILM  #3D sinhronizovano
Velike promjene su se dogodile u Gotham Cityiju. Bruce Wayne će se uz kriminalce Gotham Cityija morati brinuti i o dječaku kojega je posvojio. Lego Batman film, nastavak je kino hita Lego, iz 2014. godine. U ovom ćemo filmu pratiti Batmana, koji mora napustiti samotnjačku ulogu i naučiti raditi u timu, jer njegovom omiljenom gradu prijeti Joker u najopasnijoj zavjeri do sad.  Chris McKay primio se režiranja i ovog nastavka, a Seth Grahame-Smith i Jared Stern te John Whittington su pisali scenarij.

Termini projekcija svaki dan od 17:30 sati.
Subotom i nedjeljom od 12:00, 14:00 i  17:30 sati.

Trailer filma na linku:

http://https://www.youtube.com/watch?v=rGQUKzSDhrg
Pratite nas na  stranici:
www.multiplexekran.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno