Zenica

Projekat Fashion Akademija proslavio 22 godine uspješnog rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fashion M, istinski pokretač modnih inovacija, ponosno obilježava 22 godine uspješnog rada putem svog projekta – Fashion Akademije.
Ova inspirativna inicijativa usmjerena je ka oblikovanju budućih modnih lidera, a iza sebe nosi niz izuzetnih projekata koji obogaćuju živote djece i mladih.

Fashion M uskro pokreče i novi projekat pod nazivom Generalni festival Mode Bosne i Hercegovine – GFM. Slogan projekta “Nosimo domaće” .

Ovaj projekat odražava predanost Fashion M-a promociji industrije tekstila, kože i obuće u Bosni i Hercegovini.

Kroz edukaciju djece i mladih, fokusiraju se na javni nastup, razvijanje ličnosti, sticanje samopouzdanja te oblikovanje vještina poput bontona, pravilnog hodanja i držanja, ključnih za scenu, javni nastup i medije.

Fashion M se ponosi projektima poput Zenica Fashion Weekend-a i Izbor za Fotomodela Bosne i Hercegovine, koji su već postali prepoznatljivi događaji u modnom kalendaru. Uzbuđenje kulminira s pripremama za Generalni festival mode Bosne i Hercegovine, zakazanog za ovo proljeće u Zenici.

Fashion M – Organizacija koja definiše stil


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno