Zenica

Projekat “Budi kreativan i ti” bez ljetne pauze – ZEDA vam priprema novu kreativnu radionicu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Projekat “Budi kreativan i ti” bez ljetne pauze – ZEDA vam priprema novu kreativnu radionicu! – Iako je ljetni raspust i vrijeme godišnjih odmora, pozivamo našu dragu djecu i naše roditelje da provedu još jedan u nizu, nezaboravnih dana ispunjenih kreativnošću. Ono što nemaju priliku da rade u kući i školi, mi ćemo im omogućiti na našoj radionici i pretvoriti njihovu mašu i inovacije u kreativan proizvod koji će sami osmisliti, a napraviti uz pomoć edukatora. Na taj način želimo našu i vašu djecu da barem na trenutak odvojimo od mobilnih telefona, računara, PlayStationa i njihovu pažnju usmjerimo ka kreativnom radu što će u bućnosti moći pretvoriti u hobi  ili pokazati prijateljima, te napraviti jedinstven poklon.

Naime, sve je počelo u aprilu kada je ZEDA napravila ciklus od 8 kreativnih radionica u okviru pilot projekta „Budi kreativan i ti!“, a onda je veliki interes značio da se ovaj projekat mora nastaviti pa je ZEDA 23. maja 2019. godine pokrenula drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila implementaciju projekta „Budi kreativan i ti!“.

U novom ciklusu do sada su realizovane 3 radionice. ZEDA će ponoviti neke od najtraženijih radionica iz prvog ciklusa, ali će sugrađane obradovati i  potpuno novim radionicama među kojima je i „PRAVLJENJE UKRASNIH KUTIJICA I NATPISA ZA VRATA“.

Pozivamo sve one koji žele naučiti  nešto novo, neobično i kreativno, da se prijave za učešće na kreativnoj radionici „PRAVLJENJE UKRASNIH KUTIJICA I NATPISA ZA VRATA“.

Učešće je besplatno, a projekat „Budi kreativan i ti!“ u okviru kojeg se realizuju kreativne radionice finansira Agencija ZEDA.

Mentor na ovoj radionici bit će gđa. Hikmeta Husanović, dugogodišnji kreativac koja nerijetko svoje znanje putem kreativnih radionica dijeli s najmlađima i uči ih novih vještinama. Hikmeta izrađuje svadbene i rođendanske dekoracije, kao i personaliziranje čokoladne poklone.

Radujemo se druženju!

Datum: 01.augusta 2019. godine

Vrijeme: 11:00 do 14:00

Ciljna grupa: djeca (10 +) i odgajatelji (iz obdaništa), te učitelji koji će naučeno moći prenijeti drugima

Rok za prijave je: 29. jula 2019.

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412, a svoje prijave (ime i prezime, koliko godina imate, za koju radionicu se prijavljujete i broj telefona) šaljite na [email protected]  ili putem naznačenog broja telefona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno