Zenica

Program Kafa sa… izvještaj i najava sljedećeg gosta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gost ovosedmične Kafe sa… bio je gospodin Senaid Begić, a ugodno druženje trajalo je skoro dva sata. Gospodin Begić je, ispričavši svoju životnu priču, publici pokušao objasniti da je život svakog čovjeka prirodno pun uspona i padova, te da bi čovjeka svaki pad trebao učiniti jačim. Prema njegovim riječima, ključ uspjeha leži u iskorištavanju ukazanih prilika, a preduslov za to bio bi stvaranje istih aktivnim uključivanjem u društvene tokove, što je uslovljeno aktivizmom i volonterizmom izgrađenim na zdravim temeljima.

Publika je u pauzi bila nagrađena lijepim sevdalinkama u izvedbi kolege Ermina Mandžuke, te nagradama koje su obezbijedili sponzori: Urban Grill, Frizersko-kozmetički salon Aysun i Multiplex Ekran Zenica.

Već naredne sedmice ćemo ugostiti gospodina Tarika Ajanovića, generalnog sekretara NK Čelik i predstavnika NGG-a ZA ČELIK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno