Info

PROGNOZA: Vrijeme u BiH narednih dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestablilno vrijeme.

Prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, prije podne će biti kiša, pljuskovi i grmljavina u južnim i jugozapadnim područjima, a tokom dana i u ostalim dijelovima. Lokalno uz kišu moguća je i pojava grada.

Intenzivnije padavine se očekuju na jugu i jugozapadu. Vjetar slab većinom južnog smjera. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30 stepeni.

nedjelju u Bosni i Hercegovini će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabijim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 30 stepeni.

ponedjeljak u Bosni i Hercegovini će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 32 stepena.

utorak u BiH će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, razvojem oblačnosti sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 32 stepena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno