Biznis

Produžen rok za prijave: Prezentacija kreditnih linija za zeničke privrednike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Produžen rok za prijave: Prezentacija kreditnih linija za zeničke privrednike- PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE DO SUTRA – UDRUŽENJE POSLODAVACA ZENICA – POZIVNICA ZA PREZENTACIJU KREDITNIH LINIJA

U saradnji sa Razvojnom bankom F BiH, Udruženje poslodavaca Zenica Vas poziva na prezentaciju novog seta kreditnih linija Razvojne banke FBiH, a koje su korespodentne sa Strategijom razvoja FBiH 2021-2027.

Razvojna banka Federacije BiH je finansijska institucija čija je zadaća provođenje ekonomske politike Vlade Federacije BiH radi privrednog razvoja i zapošljavanja, kroz stimulativno kreditiranje koje podrazumijeva razvojne stimulativne i diferencirane kamatne stope, koje su niže od tržišnih kamatnih stopa.

Pozivamo zeničke priprednike dana 05. oktobra 2022. godine u vremenu od 11:00 do 12:30 u Agenciju ZEDA, Adresa: Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb (II sprat, sala IMPULSNI KREATIVNI CENTAR) da prisustvuju ovoj prezentaciju na kojoj će saznati koje kreditne linije su im na raspolaganju, pod kojim uslovima, te će imati priliku postaviti pitanja timu iz Razvojne banke o svim pojedinačnim planovima i uslovima apliciranja.

Prijave na: [email protected] ili na telefon 032 221 960



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno