Biznis

Produžen rok za prijave na Sarajevo Innovations Festival 2022

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rok za prijave radova na ovogodišnji Sarajevo Innovations Festival 2022 produžen je do 30. oktobra. Upali svjetlo inovacije i požuri na prijavu!

Ove godine, po šesti put Udruženje studenata Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu (STELEKS) organizuje smotru inovativnih studentskih radova koja će se održati 5. novembra. Sarajevo Innovations FestIval (skraćeno SIFI) je smotra studentskih radova iz oblasti elektrotehnike, informacionih tehnologija, mašinstva i drugih srodnih oblasti, koja okuplja studente tehničkih fakulteta iz Bosne i Hercegovine i regije. Cilj SIFI-ja je da podstiče studente na inovativnost i pisanje radova, te da postane svojevrstan sajam tehnike i nauke od kojeg će korist imati i studenti i firme koje odluče da budu dio ovog projekta.

Prva tri mjesta očekuju vrijedne novčane nagrade:

  1. mjesto: 500 KM
  2. mjesto: 300 KM
  3. mjesto: 200 KM

 

Ali, to nije sve! Posebna nagrada „dr. Branislava Peruničić“ će biti dodijeljena najbolje ocijenjenom studentskom radu od strane svih učesnika u vrijednosti od 100 KM. Također, svi radovi će biti objavljeni u zborniku radova, koji će biti dostupan svim sudionicima smotre.

Obzirom na veliku zainteresovanost i manjak vremena, prijave za SIFI su produženedo 30. oktobra! Pozivamo sve studente da upale svjetlo inovacije i prijave svoje radove putem web stranice www.sifi.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno