Zenica

Produžen rad zaničkih bazena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Produžen rad zaničkih bazena – Visoke temperature i tropske vrućine koje vladaju u Bosni i Hercegovini pa tako i u Zenici, bile su povod menadžmentu Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata da produže rad zeničkih bazena. Naime, ovom odlukom od sada će bazen u Crkvicama za posjetioce biti otvoren od 9 pa do 20 sati svakog dana.

Na ovaj način u javnom preduzeću su htjeli izaći u susret građanima koji će spas od tropskih vrućina potražiti upravno na bazenu. Ovo, ali i sve druge aktivnosti koje provode u ovom preduzeću imaju za krajnji cilj povećati zadovoljstvo posjetilaca.

Zbog svega navedenog u javnom  preduzeću su optimisti da će zeničani, ali i građani susjednih općina i gradova prepoznati ove napore i da će spas od vrućina potražiti upravo na bazenima u Crkvicama. Također, ono što naglašavaju jeste da ni u jednom drugom objektu iste ili slične namjene posjetioci ne mogu pranaći bolji omjer cijene i kvalitete usluge kao što je to na zeničkim bazenima. Zbog toga svi na bezen, poručili su iz javnog preduzeća u čijem je sastavu bazen u Crkvicama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno