Biznis

ProComp: Prilika koja se ne propušta!!!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Laptop HP ProBook 6550b, za samo 299 KM, sa sljedećim specifikacijama:
Procesor    Intel Core i5-M520 2.4 GHz
Ram    4 GB DDR3
Hard disk    250 GB
Optički    Da
Grafička    Intel HD
Veličina ekrana    15.6″
Web kamera    Ne

Za dizajn kućišta HP se odlučio za kombinaciju crne i srebrne plastike. Poklopac ekrana i podloga za dlan su napravljeni od srebrove plastike dok je konstrukcija kućišta konstruisana od magnezijuma.

ProBook 6550b je impresivan u smislu mogućnosti povezivanja. To čini nakon što svi imaju impresivan broj različitih interfejsa. Ukupno, laptop ima četiri USB 2.0 priključka.

Na lijevoj strani laptopa nalazi se DisplayPort veza i tri od četiri USB 2.0 veze. Prava USB 2.0 veza je kombinacija USB i e-SATA konekcije. Također, tu je i slot za ExpressCard i obe audio veze za mikrofon i slušalice.

Na desnoj strani nalaze se optički drajver, uređaj za čitanje kartica, četvrta USB 2.0 veza, četiri-polna FireWire konekcija i serijska veza, koja se rijetko izrađuje ovih dana. Čitač kartica radi sa SD-om. HC-SD, MMC, HS-MMC, Sony Memory Stick, Sony Memory Stick Pro i xD Picture karticu. Zanimljiv dodatak jeste COM port koji posjeduje ovaj laptop.

Displej je 15,6-inčni ekran u formatu 16: 9. HP je odlučio na ekranu sa mat površinom koja olakšava rad pod teškim uslovima osvjetljenja i ispunjava zahtjeve za rad na VDA radnoj stanici. Od 1600 x 900 piksela, ekran ima prilično visoku rezoluciju za svoju veličinu, što omogućava više prikaza na radnoj površini i istovremenog rada sa više otvorenih  prozora.

Za više informacija i narudžbe pozovite nas na 032 221 654, Viber 061 202 061 ili klik na link:

https://www.procomp.ba/laptopi-i-tableti-/laptopi/2884-laptop-hp-probook-6550b-.html?search_query=6550&results=6



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno