Biznis

ProComp: Akcija Tesla televizora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Produžena garancija za dijagonale veće od 40 inča

Kupite bilo koji Tesla televizor čija je dijagonala 40” i više, u periodu od 01.05. do 31.07.2024 i ostvarite pravo na 3+2 godine garancije uz registraciju.

Bolje ispred ekrana nego ispred stadiona!

Od 1. maja do 31. jula 2024, uz bilo koji kupljeni Tesla televizor čija je dijagonala 40 inča i više, ostvarujete pravo na 3 osnovne i 2 dodatne godine garancije, za čak 5 godina uživanja u sportskim događajima.

Za ostvarenje produžene garancije, dovoljno je da svoj uređaj registrujete koristeći formu na dnu ove stranice najkasnije 30 dana od datuma kupovine, uz prilaganje fiskalnog računa i ostalih potrebnih podataka.

Izaberite svoj model

Uz veliki izbor modela i savremenih funkcionalnosti za one najprobirljivije, Tesla televizori otvaraju vrata u beskrajan svijet zabave. Pogledajte kompletnu ponudu i izaberite svoj idealni Tesla televizor još danas.

Uslovi za ostvarivanje prava na produženu garanciju

Pravo na produženu garanciju ostvaruje se uz kupovinu bilo kog Tesla televizora čija je dijagonala 40 inča i više, u periodu od 1. maja do 31. jula 2024. godine.

Za ostvarenje produžene garancije, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na teslapoklanja.com koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, i prilikom online registracije priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

Ova akcija važi samo za Tesla televizore kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno