Biznis

ProComp: Akcija klima uređaja!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ProComp: Akcija klima uređaja!- Tražiš klima uređaj koji će ti pružiti udobnost tijekom cijele godine? Na pravom si mjestu!

Klima uređaji nisu samo za hlađenje, oni su i za grijanje! S našom najnovijom ponudom, možeš uživati u savršenoj temperaturi, bez obzira na sezonske promjene.

Ljeti, klima uređaj će ti pružiti osvježenje i udobnost kad god poželiš. Zimi, isti uređaj će pretvoriti tvoj dom u toplo i ugodno utočište.

Ne dopusti da te varljive temperature izluđuju, odaberi klimu koja će ti omogućiti ugodnost i u ljetnim vrućinama i zimskim hladnoćama!

Posjeti nas u Zenici na adresi Zmaja od Bosne 1¸i otkrij našu ponudu koja će ti osigurati savršenu temperaturu tijekom cijele godine!

Kompletnu akcijsku ponudu klima uređaja pronađite na link-u: https://procomp.ba/445-akcija-klima-uredajaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno