Info

Pročitajte kakvo vrijeme nas očekuje u narednim danima u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slaba kiša na sjeveru i sjeveroistoku, a poslijepodne i tokom noći u većem dijelu Bosne.

Temperature će biti više u odnosu na protekli dan ali je i dalje neophodno je posvetiti pažnju prikladnom odijevanju, naročito u jutarnjim i večernjim satima. Magla u kotlinama može negativno djelovati na hronične bolesnike, pa savjetujemo da povedu računa o svojim aktivnostima na otvorenom.
Sutra će u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove veći dio dana biti magla i niska naoblaka. U ostatku zemlje uglavnom pretežno sučano. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od dva do osam, na sjeverozapadu Bosne do 11, a dnevna od devet do 16 stepeni.
U ponedjeljak će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od tri do 10, a dnevna od 11 do 18 stepeni.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno