Ljudi Politika

Priznanje za dr. Aidu Salčinović: Ministrica zdravstva ZDK u svojstvu edukatora obučavala kolege iz Južne Amerike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministrica zdravstva Zeničko – dobojskog kantona, dr. Aida Salčinović (POKRET) boravila je u Kolumbiji, gdje je u svojstvu edukatora, u gradovima Bogota, Cali i Medelin učestvovala na tzv. hands-on radionicama. Kao jedan od najcjenjenijih doktora na polju estetske medicine u našoj zemlji i regionu, dr. Salčinović stručnjacima iz Kolumbije i drugih država Južne Amerike imala je priliku prezentirati kliničke studije i SLO-HA tehnologiju kreiranja RadiaNt filera.

„U svojstvu KOL tima kompanije Radiant zajedno sa kolegom dr. Edinom Kulovićem održali smo osam predavanja i 16 live demo injection prezentacija kojima je prisustvovalo više od 350 ljekara stomatologa, plastičnih hirurga i dermatologa. Edukovali smo trenere za edukaciju filerima ispred DKL Academy“, kaže dr. Aida Salčinović.

Ministrica dr. Salčinović dokazana je zagovornica poboljšanja kvalitete zdrastva na području Zenice i Zenočko – dobojskog kantona, gdje bi zdravstvene usluge bile pod jednakim uslovima i kriterijima dostupne svim građanima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno