Biznis Zenica

Privredno čudo u Srednjoj Bosni: Otvorili pogon i u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

GS-tvornica mašina Travnik d.o.o. otvorila je aneks proizvodne hale u Travniku. Na prostoru od oko 3.000 kvadratnih metara proizvodit će električno dostavno vozilo a investicija je vrijedna 2,5 miliona KM.

U vrijeme kada se svijet suočava sa mnogobrojnim izazovima, GS-tvornica mašina Travnik d.o.o. nastavlja širenje proizvodnih kapaciteta, rečeno je iz ove kompanije koja danas zapošljava 507 zaposlenika prosječne starosti 35 godina i ostvaruje prihod od 64 miliona KM, s udjelom izvoza od 99 posto.

-Svu dobit uglavnom reinvestiramo u nove proizvodne pogone i modernu tehnologiju za proizvodnju. Ove godine pokrenuli smo proizvodni pogon u Zenici gdje trenutno radi 40 radnika, sa tendencijom rasta, a započela je izgradnja pogona u Rami za 250 radnika, objavljeno je iz kompanije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno