Biznis

Privrednici GCC-a žele investirati u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija privrednika iz zemalja Zaljevskog vijeća za suradnju (Gulf Cooperation Council – GCC) predvođena generalnim sekretarom Privredne i industrijske komore GCC-a Abdulrahim Hasan Naqiijem posjetila je anas BBI banku.

Privrednicimaiz Bahreina, Kuvajta, Omana, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata direktor BBI banke Amer Bukvić tom prilikom prezentirao je mogućnosti investiranja u Bosnu i Hercegovinu.

“BBI banka putem BBI VIP biznis kluba godinama radi na povezivanju domaćih privrednika sa potencijalnim investitorima, te otvaranju vrata za izvoz naših proizvoda na inostrana tržišta. Dolazak 15-očlane delegacije u kojoj su neki od najznačajnijih poslovnih ljudi iz dijela svijeta koji bilježi stalan rast prilika je za domaće privrednike da se susretnu s potencijalnim investitorima. Za članove BBI VIP biznis kluba  ćemo organizirat poslovnu večeru i upriličiti B2B susrete”, izjavio je nakon susreta sa delegacijom Gospodarske komore zemalja GCC-a Bukvić.

Dodao je da su privrednici iz Zaljeva izrazili zainteresiranost za ulaganja u poljoprivredu, nekretnine i turizam.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno