fbpx
Info

Privredna štampa organizuje ZIPSpro seminar 14. februara u Zenici

Privredna štampa organizuje ZIPSpro seminar 14. februara u Zenici  – U okviru Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora (KPE) Privredna štampa d.o.o. Sarajevo organizuje prvi ciklus ZIPSpro seminara u 2019. godini, koji će biti održani u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.

Tema seminara je: „Godišnji obračun i podnošenje finansijskih i poreznih izvještaja za 2018. godinu“, o čemu će  govoriti dr. sc. Jagoda Osmančevićdr. sc. Amir Osmančević i Fuad Balta, dipl. ecc.

Almir Alispahić, direktor Privredne štampe objasnio je kako je došlo do pokretanja ZIPSpro programa edukacije i najavio nastavak njegove realizacije i u ovoj godini: „Svjesni kompleksnosti i dinamičnosti računovodstveno-finansijske profesije kreirali smo novi program godišnje edukacije namijenjen računovođama,  revizorima i finansijskim radnicima. Do sada smo uspješno okončali pet ciklusa edukacije,  dok ćemo prvi ovogodišnji održati od 12. – 15.  februara u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Zenici.  Preostala četiri ciklusa realizovat ćemo  do kraja godine. ZIPSpro program zamišljen je kao mjesto na kojem računovodstveno-revizijski profesionalci, osim predstavljanja aktuelnih tematskih cjelina, mogu dobiti savjete stručnjaka, upoznati se sa pozitivnim primjerima iz prakse i međusobno razmijeniti praktična iskustva“.

Seminar u Zenici održat će se 14. februara u hotelu „Zenica“ i priznaje se sa sedam bodova/sati KPE.

Zbog ograničenog broja mjesta, za sve učesnike seminara potrebna je prethodna prijava prisustva. Sve informacije o seminaru i načinu prijave dostupne su na web stranici www.privrednastampa.biz

O ZIPSpro edukaciji:

ZIPSpro je jedinstveni godišnji program edukacije za računovođe, revizore i finansijske radnike koji objedinjuje pretplatu na najstariji bh. informativno-instruktivni časopis ZIPS sa serijom seminara posvećenih aktuelnim temama računovodstveno-finansijske i revizijske profesije. Po pet pojedinačnih seminara godišnje održava se u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru. Svi seminari se priznaju kao Kontinuirana profesionalna edukacija za računovođe, revizore i finansijske radnike uz dodatnih osam bodova/sati po osnovu pretplate. Time se ostvaruje potrebni godišnji fond bodova/sati KPE i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem