Info

Priprema vozila za zimu od 9. novembra

BIHAMK
BIHAMK
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovački auto – moto klub (BIHAMK) od 9. do 30. novembra 2015. godine realizuje saobraćajno – preventivnu akciju pripreme vozila za zimu pod nazivom “Zima 2015”.godine.

Cilj akcije je omogućiti svim motorizovanim građanima besplatnu preventivnu kontrolu ispravnosti uređaja i sklopova na motornim vozilima i pripremu vozila i vozača za predstojeće zimske uvjete vožnje, zbog sigurnosti cestovnog saobraćaja.

U Auto-moto klubovima i servisima – organizacionim jedinicama SPI-a, kao i na benzinskim stanicama PETROL-a, na ukupno 37 lokacija, ovlašteni mehaničari će vršiti besplatnu kontrolu : tekućina (tekućine za hlađenje, tekućinu akumulatora, motorno ulje), pneumatika (naduvanost, dubinu šara, opšti izgled i stanje), svjetala i svjetlosne signalizacije (stop svjetla, pokazivači pravaca, duga svjetla, kratka svjetla, svjetla za vožnju unazad), obavezne opreme i pribora te uređaja i opreme koji omogućuju normalnu vidljivost iz vozila.

Detaljnije informacije o lokacijama mogu se dobiti u Pozivnom centru BIHAMK-a putem telefona 1282, na web stranici www.bihamk.ba, kao i na facebook.com/ BIHAMK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno