Biznis

Pripravnički program Coca-Cola HBC-BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripravnički program Coca-Cola HBC-BH – Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je novi pripravnički program “Uči, zalaži se, iskaži se” otvarajući mladim fakultetski obrazovanim ljudima priliku za zapošljavanje u području marketinga, finansija, prodaje, upravljanja operativnim poslovima i ljudskim potencijalima.

Cilj ovog jednogodišnjeg programa jeste pružiti mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih kompanija, koja je dio Coca-Cola Hellenic Grupe. Na taj način kompanija želi pridonijeti većoj zaposlenosti mladih, upozoriti na važnost usvajanja novih znanja i nakon završenog studija te na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere.

Konkurs za ulazak u Coca Cola pripravnički program otvoren je do 14. decembra 2015, a sve informacije i uslove za prijavu studenti mogu pronaći na ovom linku te na zvaničnoj Facebook stranici.

Odabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore koji im otvaraju mogućnost za ulazak u Coca Cola program za razvoj talenata i ubrzani razvoj karijere kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca na bh. tržištu i dobitnika niza priznanja za uspješno upravljanje ljudskim potencijalima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno