Sudske klupe

Pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH iz pratnje premijera Zvizdića nisu učestvovali u navodnom napadu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH iz pratnje premijera Zvizdića nisu učestvovali u navodnom napadu u Zenici  – Pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine koji obavljaju poslove neposredne zaštite predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića nisu učestvovali u navodnom napadu na osobu u Zenici tokom obavljanja redovnih poslova.

– Policijski službenici pripadnici Direkcije nisu primjenjivali zakonska ovlaštenja, a posebno upotrebu sile prema bilo kojem građaninu Bosne i Hercegovine ili drugoj osobi – saopćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Na taj način odbacili su današnje objave u medijima da je osiguranje predsjedavajućeg Zvizdića učestvovalo u tuči i napadu na Zeničanina.

Podsjećamo, iako su pojedini mediji objavili da je pratnja premijera BiH Denisa Zvizdića napala Zeničanina, jer je psovao prema koloni, te je već ranije demantovao MUP ZDK, kazavši da je patrola pripadnika MUP_a ZDK prilikom pokušaja legitimisanja jedne osoba naišla na prijetnje, ometanje i napad, te da je tom prilikom pomenuta osoba uhapšena. VIŠE NA OVOM LINKU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno