Zločini

Prilikom pregleda pronađena droga u Travničkoj i u Radakovu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 04.12.2023. godine u 21,10 sati u ulici Travnička cesta izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojne droge” od strane lica G.Z. (rođen 1999. godine) iz Zenice. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod lica je pronađen jedan upakovan sadržaj zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Centar. Izvršeno je oduzimanje pronađenih predmeta, nakon čega je nad G.Z. zavedena kriminalistička obrada.

Dana 04.12.2023. godine u 21,40 sati u ulici Travnička cesta izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojne droge” od strane lica G.M. (rođen 1997. godine) iz Zenice. Prilikom pregleda od strane policijskih službenka lice je od sebe odbacilo pet upakovnih sadržaja praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu nakon čega se dalo u bjekstvo. O navedenom događaju upoznat dežurni tužilac, na lice mjesta izašli su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I i izvršili uviđaj.

Dana 04.12.2023. godine u 13,10 sati od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice u ulici Margita kod lica Š.A. (rođen 1986. godine) iz Zenice pronađena je neutvrđena količina sredstava koja asociraju na opojnu drogu. Zbog osnova sumnje da je isti počinio krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” Š.A. je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno