Zabava

Prilika za sigurno osvježenje na Bazenima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Avgust će, kažu meteorolozi, biti topliji i sa manje kiše od višegodišnjeg prosjeka. Srijeda, pogotovo za one koji su na odmoru ili raspustu, idealna je prilika za jeftino i jednostavno osvježenje, a nema bližeg i pogodnijeg mjesta od Gradskih bazena.

OBAVEZNO, u srijedu u 14h podržite našeg šampiona, člana Atletskog kluba Zenica, AMELA TUKU, na Trgu Alije Izetbegovića, u 14 sati. Sjajna prilika za osvježenje nakon fešte na Trgu su Bazeni sa najčišćom vodom u širem okruženju.

Prema višestruko potvrđenim nalazima Zavoda za javno zdravstvo ZDK, voda koja se nalzi u bazenima je na nivou “vode za piće”, znači daleko iznad parametara tehničke vode za kupanje. Zato, ne rizikujte da se kupate uz kanalizacione izlaze ili industrijske odvode, ali i na nepredviđenim mjestima na donjim tokovima gradskih rijeka, jer su već uveliko zagađeni fekalijama i industrijskim otpadom.

Na Gradskim bazenima, uz poludnevnu ulaznicu od 2 KM (nakon 15h) za odrasle i besplatan ulaz za djecu možete da se osvježite uz obogaćen izbor pića, osigurane ležaljke i suncobrane. Ne zaboravite, srijeda će biti početak jednog vrelog perioda, a Gradski bazeni su pravo mjesto za osvježenje, uz grantovano čisto okruženje za odmor i uživanje.

Probajte već u srijedu, Gradski bazeni Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno