Ljudi

Prikupljena sredstva za liječenje Lejne Hodžić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hvala vam na 100 000 “SRCA” za malo lane LEJNU ❤️❤️❤️

Mnogo sretni želimo se zahvaliti svima vama koji ste proteklih desetak dana bili uz akciju kojoj smo se pridružili sa roditeljima malog laneta. Nakon sinoćnjeg humanitarnog koncerta u Diskoteka LABEL Vitez ponosni na sve vas želimo vas obavijestiti da je se sa svim vašim donacijama od potrebnih 50 000 skupilo oko 100 000 konvertibilnih maraka. Tako da će porodica biti obezbijeđena i za troškove puta u Tursku kao i smještaj, te poslije zahvata za terapije i kontrole.

Od srca hvala svima vama iz države, regiona i svijeta koji ste slali novce, vlasnicima diskoteke LABEL koji su se odrekli svoje zarade od kompletne prodaje pića i nargila, uposlenicima i osiguranju iste koji su se odrekli dnevnica, našem dragom bratu Mirza Šut, Davor Badrov, Velid Handžić i ostalim izvođačima.

Hvala i dragim prijateljima sa portala Zenicablog koji su javnost pokrenuli preko noći objavom. Hvala vam što će malo lane stati na noge i sa svojim roditeljima sretno koračati sigurno kroz život.

Lejna Hodžić, BEBA OD ČETIRI MJESECA, rođena je s teškim dijagnozama, zbog kojih su joj dosad izvršene četiri operacije. Prvi operativni tretman doživjela je samo četiri dana nakon svog rođenja radi zatvaranja otvora na leđima, nastalog usljed nesrastanja kože. Potom joj je operisana glava i ugrađen VP shunt. Kako VP shunt nije pravilno funkcionisao, Lejni je nenormalno rasla glava pa je isti izvađen, uz uključenje vanjske drenaže.

31.08. ove godine ugrađen joj je novi VP shunt, za kojeg ljekari tvrde da je u funkciji. NAREDNI NUŽNI KORAK ZA BEBICU JE OPERACIJA KIČME U TURSKOJ, KOJA KOŠTA 24 900 Eura (50 000 maraka) . Jedna nogica joj je već oduzeta, zbog čega mala Lejna ne smije čekati.

Ivan Petrović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno