Info

Prijem za predstavnike “Udruženja Socijalnih Pedagoga u Bosni i Hercegovini”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijem za predstavnike “Udruženja Socijalnih Pedagoga u Bosni i Hercegovini” – Muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom uredu u Zenici upriličio je prijem za predstavnike “Udruženja Socijalnih Pedagoga u Bosni i Hercegovini”.

Sastanku su prisustvovali predsjednik udruženja gosp. Almin Muftić i članica udruženja mr. Emina Babić.

U razgovoru gosp. Muftić upoznao je muftiju sa radom i ciljevima ovog udruženja kao i problemima sa kojima se susreću socijalni pedagozi već dugi niz godina.

Mr. Emina Babić napomenula je da je Udruženje formirano od strane bivših i sadašnjih studenata Islamskog pedagoškog fakulteta Univerziteta u Zenici, kao i to da su socijalni pedagozi stručnjaci koji mogu itekako biti od koristi društvu i zajednici u vremenu u kojem živimo.

Muftija Dizdarević iskazao je razumijevanje za probleme sa kojima se socijalni pedagozi susreću kazavši da je neophodno učiniti više na pozicioniranju socijalnih pedagoga u odgojno-obrazovni sistem. Uvažavajući nagomilane sociopatološke probleme potreba za njihovim angažmanom dodatno se ističe u našem društvu – kazao je muftija zenički.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno