Politika

Prijem u Skupstini ZDK za predstavnike JOB-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je, predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Ćazim Huskić zajedno sa ministrom Ministarstva za boračka pitanja Sirovica Adnanom u Skupštini Kantona primio  predstavnike JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona.

Predstavnici JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona – Vernes Karzić, Alija Kahriman i Bekrija Mehić su upoznali domaćine o aktivnostima i problemima sa kojima se susreću članovi JOB-a „Unije veterana“.

Ovom prilikom predsjedavajući Huskić je izrazio zadovoljstvo na prilici da ugosti uvažene veterane proteklog rata i predstavnike JOB-a „Unije veterana“ Zeničko-dobojskog kantona. Tom prilikom su evocirana sjećanja na tradiciju naše slavne Armije, sa osvrtom na nastanak i ratni put Armije i sa posebnim sjećanjem na saborce i druge heroje odbrane. Ministar Sirovica je izrazio podršku svim udruženjima koja su proizašla iz proteklog rata sa naglaskom da je ovakve razgovore potrebno obaviti i sa svim ostalim boračkim udruženjima.

Na kraju su se predsjedavajući i ministar zahvalili gostima na posjeti i izrazili zajedničku podršku aktivnostima JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno