Zenica

Prijem u Skupštini povodom 4. međunarodnog rukometnog turnira „Rukomet u srcu“ Zavidovići- Žepče- Maglaj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas 06.04.2017. godine predsjedavajuća Skupštine Draženka Subašić, ugostila je organizatore 4. međunarodnog rukometnog turnira „RUKOMET U SRCU“ Zavidovići –Žepče-Maglaj 2017.

Predstavnici organizatora, Ismir Brkić, Darko Andrijević i Adnan Mešić su ovom prilikom upoznali predsjedavajuću sa organizacijom turnira. Turnir će biti organizovan za omladinske uzraste i to kadete i mlađe kadete, a sve utakmice se igraju u općinama Zavidovići, Žepče i Maglaj od 21. do 23. aprila. Predsjedavajuća je izrazila podršku turniru sa namjerom da on preraste u tradicionalni koji će se održavati redovno svake godine.

Na turniru će se takmičiti 27 ekipa iz šest država (Mađarska, Srbija, Hrvatska, Makedonija Slovenija, Bosna i Hercegovina). Gosti su se zahvalili na prijemu i izraženoj podršci za organizaciju turnira.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno