Rukomet

Prijelazni rok u RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odlukom Izvršnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine prijelazni rok za rukometašice i rukometaše počeo je 1. jula i traat će do 12 avgusta. Iako vrijeme prijalaza igrača i igračica iz jednog u drugi klub još uvijek traje, izvjesno je da će Rukometni klub Čelik doživjeti određene izmjene u igračkom kadru.

Čelik je ranije napustio Haso Čosić, koji je pojačao redove RK Maglaj. Uprava nije produžila ugovor sa golmanom Jasminom Hadžihasićem, dok je jedan od najboljih igrača u protekle dvije sezone Boško Jolović otputovao u Saudijsku Arabiju gdje će nastaviti karijeru. Zeničke redove napustio je i Adnan Jaškić koji je prestao sa aktivnim igranjem.

S druge strane, kako saznajemo u ovom sportskom kolektivu novi član kluba je bivši golman RK Vogošća, Edin Tatar, a u matični kolektiv vratio se i lijevi bek Edin Bajramović, koji je prošlu sezonu nastupao u Krajini iz Cazina. Do kraja prijelaznog roka ostalo još sedam dana, pa se očekuje da će igrački kadar RK Čelik biti pojačan sa još nekoliko vrsnih rukometaša.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno