Zenica

PRIJAVI SE: STEM edukacija- Sa IT na ti!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
STEM edukacija: Sa IT na ti” je skup radionica namijenjenih srednjoškolcima koji žele unaprijediti svoja već postojeća znanja i naučiti nešto novo. Upoznavajući se sa osnovama programiranja, web developmenta te praktičnog rada sa robotima, učesnici će imati priliku upotpuniti svoje slobodno vrijeme u radu sa vršnjacima sa kojima dijele iste ili slične ambicije. Svi učesnici će dobiti simbolične nagrade i certifikate za uspješno učešće na edukaciji.
Projekat je pokrenut od strane neformalne grupe mladih koji imaju želju unaprijediti svoju zajednicu, i pružiti priliku mladim osobama da se uključe u rad i upoznaju sa mogućnostima njihove budućnosti.
KO?
GDJE I KADA?
Radionice će se održavati u Centru za mlade INPUT, dva dana sedmično sa početkom 04.07.
Prijava i učestvovanje je u potpunosti besplatno. Potrebno je samo da želite naučiti nešto novo i da ste spremni dijeliti vaša iskustva sa drugim mladim ljudima.
Ukoliko imate pitanja ili nedoumice možete nam se obratiti na mail [email protected]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno