Ostali sportovi Zenica

PRIJAVI SE: Škola skijanja “Smetovi 2024”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Škola skijanja “Smetovi 2024” Skijanja na Smetovima: Upoznajte Čari Zimskih Radosti!

Dragi roditelji i draga djeco, Zima je ovdje, a sa njom i prilika za jedinstvenu avanturu na snijegu! Imamo zadovoljstvo najaviti početak naše škole skijanja na Smetovima, koji će započeti u srijedu, 10. januara 2024. Očekujemo vas s osmijehom i spremni smo započeti uzbudljivu avanturu skijanja i zabave na snijegu.

Šta Vas Očekuje?

**Naučite skijati ili usavršite svoje vještine:** Bez obzira jeste li početnik ili već znate nešto o skijanju, naša škola nudi program prilagođen svim nivoima vještina.
**Sigurnost uvijek na prvom mjestu:** Iskusni instruktori brinu o vašoj sigurnosti dok uživate u učenju skijanja na prekrasnim padinama Smetova.
**Zabava za cijelu porodicu:** Ovo je prilika da se cijela porodica okupi i provede vrijeme zajedno na snijegu, stvarajući nezaboravne uspomene.

Kako Se Prijaviti?

Prijave za našu školu skijanja otvorene su već sada! Jednostavno nas kontaktirajte putem telefona navedenih u nastavku i rezervišite svoje mjesto. Imajte na umu da su mjesta ograničena, požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Kontakt Informacije: **Telefon:** 062 631 885

Vaš tim Škole Skijanja SD Winner ☺️



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno