Info

PRIJAVI SE: Regionalna info sesija u okviru projekta “Mladi na potezu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vijeće mladih Federacije BiH trenutno implementira projekat “Mladi na potezu”. Kroz aktivnosti projekta nastoje raditi na promociji prava i obaveza mladih, sa posebnim fokusom na kreiranje strateške društvene igre koja se tiče Zakona o mladima FBiH i omladinskog organizovanja u FBiH. Na taj način nastoje omogućiti interaktivan pristup informacijama od značaja za mlade, a kroz igru se najbolje uči! U sklopu projekta, realizuje se jednodnevna regionalna info sesija koja je samo korak ka tome, a ovaj put dolaze u Zenicu.

Pozivamo sve mlade ljude (15-30 godina) da se 29.8. (utorak) pridruže u Zenici na adresi Jalijski put 5, (Centar za mlade Zenica). Početak događaja planiran je za 15h. Tokom trajanja samog događaja, učesnici i učesnice će imati priliku upoznati se sa Zakonom o mladima FBiH na zabavan način. Zajedno ćete odgovoriti na pitanja: Šta su vlasti dužne da obezbijede mladima i dokle je Zenica u svemu tome?

Svi zainteresovani se mogu  prijaviti putem obrasca: https://forms.gle/5hZf3PCz1w47DT516.    

Rok za prijavu na događaj je ponedjeljak, 28.8.2023. godine

Događaj se realizuje u sklopu projekta “Mladi na potezu” se realizuje u okviru projekta Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (#BHRI), kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a finansira Austrijska razvojna saradnja.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno