Zenica

PRIJAVI SE: Prezentacija robotskih sistema i njihove primjene u preduzećima u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 10.12.2022. (subota) Agencija ZEDA u saradnji sa DKR-om; Njemačkim centrom za robotiku, organizuje prezentaciju robotskih sistema i njihove primjene u preduzećima. Prezentacija će se održati u prostorijama Agencije ZEDA u vremenu od 11:00 do 13:00 sati, a učesnici će imati priliku da saznaju koje su mogućnosti primjene robotskih sistema u njihovim preduzećima, upoznat će se sa primjerima dobre prakse i uspješno implementiranim rješenjima u preduzećima u BiH i regionu.

DKR je prvi i jedini akreditovani FANUC integrator u Bosni i Hercegovini i regionu, te pruža usluge prodaje, servisiranja i edukacija po FANUC programu, uz izdavanje važećeg FANUC-DKR certifikata.

Na događaju će predstavnici Univerziteta u Zenici i Agencije ZEDA predstaviti savremenu opremu kojom raspolažu, a koja se može koristiti u svrhu edukacije i razvoja vještina zaposlenika.

Svi zainteresovani učesnici imat će priliku dobiti informacije o mogućnostima i primjeni robotskih sistema u njihovim preduzećima, zavisno od djelatnosti, potreba i mogućnosti.

Aktivnost se realizuju u okviru projekta iNnovaNet čija je implementacija počela u septembru 2020. godine, a finansira ga EU.

Ukupna vrijednost projekta je 1.320.786,21 EUR od čega EU finasira 85%.

Jedan od glavnih rezultata ovog projekta je adaptacija zgrade TechnoPark Agencije ZEDA i proširenje kapaciteta za smještaj i inkubiranje novih preduzeća. U okviru ovog projekta bit će uspostavljen trening centar za robotiku i CNC edukacije.

Učešće na događaju je besplatno, prijava je obavezna do četvrtka, 08.12.2022. godine do 12:00 putem mail-a: [email protected] i telefona: 032 449 412.

RASPORED: Agenda

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno