Zenica

Prijavi se na radionicu: “Mama i ja učimo STEM”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

STEM Centar u okviru Međunarodnog dana STEM-a organizuje radionicu ” č ” koja je namjenjena djeci starosne dobi od 5 do 9 godina i njihovima mamama.

Pozivamo sve zainteresovane mame da se, zajedno sa svojom djecom, prijave i dođu na radionicu u srijedu 11.08.2023. godine u 18:00h

Tokom radionice mame i djeca će imati priliku da se upoznaju sa STEM vještinama i na praktičan način upoznati se sa blokovskim programskim jezikom Scratch, STEM i Lego robotima, kao i sa 3D olovkama i osnovama 3D modeliranja i printanja.

Cilj radionice je razviti osjećaj za programiranje i STEM ještine kod djece, a mamama pružiti priliku da provedu vrijeme sa svojom djecom, i da se kvalitetno zabave i nauče nešto novo, a istovremeno ohrabre svoju djecu da razmišljaju, komuniciraju i kreativno se izražavaju.

Radionica se održava u prostorijama Centra za mlade INPUT i STEM Centra, adresa Mokušnice 10, Zenica (prostorije obdaništa Kekec)

PRIJAVITE SE: https://forms.gle/98wXpXVRaoob5GQd9

Broj mjesta je ograničen!

Sve dodatne informacije putem vibera na +387 62 116 343 , [email protected] ili putem FB stranice STEM Centar.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno