Zenica

Prijavi se na besplatnu malu školu programera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijavi se na besplatnu malu školu programera  – Centar za mlade INPUT koji već dugi niz godina edukuje djecu i mlade iz oblasti informacionih tehnologija u Gradu Zenici, a i šire. U posljednje dvije godine je organizovao bezbroj edukacija iz oblasti programiranja i robotike, kao i besplatnu školu programiranja CoderDojo u saradnji sa Bit Alijansom.

U INPUT-u su odlučili pokrenuti  “MALU ŠKOLU PROGRAMERA” za djecu i mlade uzrasta od 12 do 19 godina. U ovoj edukaciji podršku im pruža i Bit Alijansa udruženje koje broji 55 najvećih IT kompanija. Cilj je zainteresovati i edukovati  djecu i mlade da kroz igru i zabavu otkriju svijet programiranja web stranica (HTML i CSS).

Mala škola programiranje će početi 23.02.2019 i trajat će do 30.03.2019. godine.

Svi oni koji žele da uz igru i zabavu otkriju svijet programiranja web stranica, mogu se prijavit do 21. februara 2019. godine, putem online OBRASCA.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 061/441-279 ili [email protected].

www.inputcentar.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno