Najava dešavanja Servisne info

Prijavi se: Krav Maga akademija samoodbrane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo sugrađane da Krav Maga akademija Zenica organizuje ponovljeni termin za prijave novih članova. Takođe, koristimo priliku da obavijestimo sve kandidate koji su se već prijavili da grupa počinje s radom krajem mjeseca augusta te da nas kontaktiraju i da se informišu o terminima treninga.
Svi koji žele da se priključe našim treninzima i da nauče samoodbranu, koji žele da poprave svoju fizičku spremnost i izdržljivost, da izbalansiraju svoju tjelesnu težinu, podignu nivo samopouzdanja, kontrole panike i stresa, dobrodošli su na prva tri besplatna treninga kako bi “probali” Krav Maga”.
Prijave slati na e-mail: [email protected] ili pozivom na broj mobitela(Viber) 062-644-830
Više o Krav Maga sistemu samoodbrane možete pročitati na našoj web stranici http://www.kravmagazenica.com/vjezbaj-krav-maga-odbrani-se , a detalje o našem kolektivu pronađite i na našem facebook profilu KravMagaZenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno