Info

PRIJAVE: Naučite pisati projekte- Agencija ZEDA organizuje obuku!

Podijeli ovu vijest:

PRIJAVE: Naučite pisati projekte- Agencija ZEDA organizuje obuku!- “NAUČITE PISATI PROJEKTE – AGENCIJA ZEDA ORGANIZUJE OBUKU U SEPTEMBRU

Agencija ZEDA u skladu sa svojim Planom rada za 2022. godinu i na osnovu rezultata ankete u kojoj ste naveli da je jedna od edukacija kojoj želite pristustvovati, PCM (pisanje projekata) planira organizovati ovu obuku u periodu od:

📅od 20 – 22. septembra

Cijena:

👉zaposleni: 100 KM

👉nezaposleni: 50 KM

Termin: Zbog prijava zaposlenih koji su izrazili želju za promjenom termina, ZEDA će ovu obuku realizovati iza 16 h, a o detaljima će svi prijavljeni biti blagovremeno obaviješteni.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj obuci, molimo Vas da nas kontaktirate na: [email protected] i napišete kontakt telefon, te da li ste zaposleni ili nezaposleni, a mi ćemo Vas blagovremeno kontaktirati i obavijestiti o svim detaljima značajnim za početak obuke.”

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno