Naše

PRIDRUŽI SE AKCIJI: Imaš jaknu viška OSTAVI, treba ti jakna UZMI

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PRIDRUŽI SE AKCIJI: Imaš jaknu viška OSTAVI, treba ti jakna UZMI – Budući da grijanja nema do subote, a mnoga domaćinstva ostaju i bez električne energije, MAME GRADA ZENICE, CABARET CLUB I SANI TAHIROVIĆ, došli su do ideje da se pomogne onima koji nemaju tople odjevne predmete.Kako bi im se pomoglo, pokrenuta je akcija “Imaš jaknu viška OSTAVI, treba ti jakna UZMI”, koja je već par dana aktuelna i u susjednoj državi, Hrvatskoj.

Akcija počinje u petak, 13. januar, sa početkom u 10 sati u ljetnoj bašti Cabaret kluba. Znači od sutra možete donijeti zimske jakne koje ne nosite ili, ako vam je hladno i treba vam, uzeti jaknu.

Također, bit će postavljena i kutija za prikupljanje novčanih donacija od kojih će se obezbijediti hrana najugroženijima, kao i za liječenje šesnaestogodišnjakinje Sadete Zukan koja gubi vid, a novčana sredstva su potrebna za operaciju u Beogradu u klinici Sveti vid.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno