Naše

Pridruži se: akcija pomoći i kafa za Srebrenicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pridruži se: akcija pomoći i kafa za Srebrenicu – U saradnji sa ekipom Čajdžince kod Dabra u martu planiramo ako Bog da napraviti malo veću akciju i posjetiti socijalno ugrožene porodice Srebrenice i okolnih povratničkih mjesta !

Te porodice teško žive i sve je veći broj apela da im se obezbjede osnovne životne namirnice! Ako su ih zaboravili oni koji ih posjete samo 11.7. svake godine, ne moramo i mi!

Cijena planiranog prehrambenog paketa bit će 30 KM (za visečlane porodice bit će obezbjeđeno više paketa) ! Kada su u pitanju paketi, moguće je participirati za dio ili čitav paket ili više paketa!

Ovom prilikom vas pozivam da bar malo olakšamo ovim porodicama i da obradujemo djecu koja slatkiše vjerovatno dobiju samo kad ih neko posjeti!

Za sada smo na brojci od 27 prehrambenih paketa! Nažalost, broj socijalno ugroženih porodica je mnogo veći ! Podijeli vijest i pozovi druge da učestvuju u akciji. Kontakt ALDIN KAJMAKOVIĆ – 

Učestvovati možete i tako što ćete se pridružiti akciji KAFA ZA SREBRENICU  –  Dana 13.03.2016. godine Caffe slastičarna Ensar organizuje KAFU ZA SOCIJALNO UGROZENE PORODICE U SREBRENICI !

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno