Info

Priča o inovativnosti koju ne smijete propustiti: Dokumentarni film Pledge to Science

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Priča o inovativnosti koju ne smijete propustiti: Dokumentarni film Pledge to Science – U četvrtak, 10. decembra 2020, u 18:00 sati na LINKU, podržite ljekare i farmaceute, te sve istraživače ovog svijeta.

Upoznajte 19 ovogodišnjih finalista konkursa International Medis Awards u jedinstvenom dokumentarnom filmu Pledge to Science (Predani nauci), u kojem su svoju ekskluzivnu podršku finalistima izrekli pacijenti, izvrsni ljekari, zdravstveni stručnjaci, inspirativni pojedinci i medijski specijalisti iz različitih dijelova svijeta.

Duhovite misli o nauci podijelili su: prof. Walter Klepetko, svjetski poznat stručnjak za transplantaciju pluća, Alastair Campbell, stručnjak za komuniciranje u nekadašnjoj vladi Tonyja Blaira i autor brojnih literarnih hitova, Stuart W. Peltz, saosnivač preduzeća PTC, koje je razvilo lijek za Duchenneovu mišićnu distrofiju, Sasho Jandreski, 17-godišnji inovator nagrađen u svijetu i mnogi drugi.

Ovom prilikom upoznajte čak 3 bosanskohercegovačka finalista, stručnjaka s područja medicine.

Nakon gledanja filma u virtualnoj dvorani prisustvujte i svečanom proglašenju pobjednika IMA 2020.

Događaj će trajati jedan sat i održat će se na engleskom jeziku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno