Biznis

Prezentacija javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava Challenge to Change projekta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prezentacija javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava Challenge to Change projekta – Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA, poziva Vas na

PREZENTACIJU ČETVRTOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA  CHALLENGE TO CHANGE PROJEKTA ZA INOVATIVNE POSLOVNE SUBJEKTE U BiH

koja će se održati dana 03.07.2019. godine (srijeda) sa početkom u 11,00 sati,  u prostorijama Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona u Zenici,  ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, velika sala, IV sprat.

Poziv je usmjeren prema svim poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR,  a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR,  s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Na prezentaciji prisutni će imati priliku saznati sve detalje ouslovima načinu on-line prijave. A više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

Potvrdu sudjelovanja Vašeg predstavnika možete izvršiti putem telefona: 032/465-851 ili putem maila: [email protected], kontakt osoba: Melisa Džampo, i to najkasnije dan prije održavanja prezentacije. Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem, P R E D S J E D N I C A mr.sci Diana Babić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno