Zenica

Preventivne mjere JP ViK Zenica: informacije za građane

Preventivne mjere JP ViK Zenica: informacije za građane – S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u svijetu i našoj zemlji, a uzimajući u obzir Odluku o proglašenju stanja  nesreće u FBIH zbog situacije izazvane korona virusom, JP „ViK“ d.o.o. Zenica je poduzelo preventivne mjere s ciljem zaštite zdravlja potrošača i svojih radnika.

U tom smislu, pojačana je dezinfekcija i higijenska kontrola u svim objektima preduzeća, a posebno na naplatnim mjestima.

Prijem stranaka  i rad  sa  strankama na  naplatnim mjestima će se obavljati na  način da  je  na  naplatnom mjestu dozvoljeno prisustvo samo jedne  stranke, te će naredna stranka  pristupiti šalteru tek nakon što prethodna  stranka  napusti naplatno mjesto. Radno vrijeme naplatnih mjesta ostaje nepromijenjeno.

Prijem  zahtjeva za izradu vodovodnih i kanalizacionih priključaka, te zahtjeva  za izdavanje saglasnosti na  lokaciju u Tehničkoj službi vršit će  se svakog radnog dana od 07:00 do 09:00 sati.

Prijem svih službenih pošiljki na  protokol preduzeća vršit će  se svakog radnog dana  od 09:30 do 14:00 sati.

JP „ViK“ d.o.o. Zenica poziva  građane  da sve  ostale  zahtjeve, prijave, molbe, prigovore  i slično šalju poštom na  adresu: Bistua Nuova broj 17 ili e-mailom na  adresu: [email protected]

Različiti elektronski  obrasci su dostupni na  web stranici preduzeća ( http://vikze.ba/informacije-i-upute/prikljucenje-na-mrezu-i-ostali-zahtjevi-gradana-i-potrosaca/).

JP „ViK“ d.o.o. Zenica apeluje na potrošače da ukoliko su  u mogućnosti plaćanje računa vrše elektronskim putem.

JP „ViK“ d.o.o. Zenica  poziva  potrošače da  se pridržavaju navedenih smjernica i zahvaljuje  za razumijevanje i saradnju.

Za  dodatne  informacije ili pomoć  potrošačima  su  na  raspolaganju   kontakt telefoni:

PRIJAVA KVARA    062 819-428  (0-24 h)

TEHNIČKA SLUŽBA   032 209 -333  (od 7 do 15,30 h)

SLUŽBA ZA OBRAČUN, INFORMACIJE I AOP, RAČUNOVODSTVO, OČITANJE I ODRŽAVANJE VODOMJERA      032 209-115 i 032 209- 363  (od 7 do 15,30 h)

UPRAVA  032 209-334

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: