Biznis

Prevent BH mijenja ime u Prevent CEE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prevent BH mijenja ime u Prevent CEE – Prevent BH d.o.o. od danas je Prevent CEE d.o.o.

Promjena imena odražava prisustvo u različitim zemljama CEE i rastuće poslovne aktivnosti automobilske industrije, materijala, metala, plastike, odjeće i namještaja, saopćeno je iz ove kompanije.

Pod novim imenom, Prevent CEE će nastaviti sa svojim vodećim principima, stalnim strateškim razvojem i posvećenošću razvoju i rastu sa različitim partnerima i različitim sektorima i zemljama.

Uvodeći slogan “Next to You”, Prevent ide korak dalje u pozicioniranju kod krajnjeg kupca naglašavajući geo-stratešku poziciju, blizinu proizvodnih lokacija EU kao i bliskost proizvoda samom kupcu, navodi se u saopćenju kompanije.

Prevent grupacija pored Bosne i Hercegovine i Njemačke, prisutna je i u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumuniji, Mađarskoj i Austriji te u ovoj regiji zapošljava preko 10.000 uposlenika.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj i nove projekte Prevent grupacija pozicionirala se kao vodeći dobavljač i industrijski lider CEE regiona.

biznisinfo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno