Biznis

Preuzmi: aplikacija za konkurisanje u “Robot”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicablog je prošle sedmice objavio Konkurs za posao u objektu Robot centra koji se otvara krajem novembra u Zenici – za 80 izvršilaca (prodavač-blagajnik-knjigovođa-skladištar-mesar-viljuškarista-konobar).

Iako je oglas objavljen bez konsultacija sa kompanijom Robot, kao naša želja da pomognemo sugrađanima, izazvao je ogroman interes i nekoliko stotina građana zatražilo je aplikaciju za prijavljivanje za radni angažman, pa je došlo i do “nestašice” formulara za apliciranje – Naglašavamo, iako u ovom trenutku nemamo nikakav komercijalni interes, dogovr niti saradnju sa kompanijom Robot, Zenicablog još jednom želi izaći u susret svojim građanima, kao sa KONTINUIRANIM objavljivanjem BEZ IKAKVE NAKNADE svih raspoloživih radnih mjesta i konkursa koji nam budu upućeni, odnosno budemo informisani o njima. 

ZATO Zenicablog ide dalje – za sve sugrađane koji nisu došli do aplikacije za posao, objavljujemo je za besplatno preuzimanje na našem sajtu – uz napomenu da oglas o poslu PROČITATE OVDJE – na ovom linku.

APLIKACIJA ZA POSAO – ROBOT – WORD DOCX dokument (mogućnost elektronskog popunjavanja)

APLIKACIJA ZA POSAO – ROBOT – PDF FORMAT (za printanje)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno