Biznis

Presvlake iz Preventa na skijalištu u Kicbilu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova sjedišta na jednom od najpoznatijih skijališta na svijetu u kicbilu (Kitzbuhel), bit će presvučena kožom proizvedenom u Bosni i Hercegovini. Prevent grupacija nomininovana je za izradu presvlaka na projektu rekonstrukcije postojećih sjedišta koji se realizije pod nazivom BRUNN. Izrada kože i krojenje vrši se u Prevent Leatheru, dok će šivenje presvlaka biti rađeno u Prevent Premium & Interior Kft. u Mađarksoj.

“Radi se o ukupno 700 sjedišta koja će biti realizirana u prvoj fazi ovog projekta dok ćemo u narednom periodu raditi na novim sličnim projektima za druga poznata skijališta u Europi”, rekao je direktor prodaje Prevent Leathera, Jasmin Mehić te dodao kako se radi o jednoj od najpoznatijih staza na svijetu gdje se odigravaju najveća ski natjecanja.

Kompletno sjedište inspirirano je vodećim trendovima u autoindustriji a to podrazumijeva udobnost, kvalitet i sigurnost. Posebni grijači koji se koriste za izradu autopresvlaka bit će ugrađeni u presvlake za skijalište kako bi se vodilo računa o potpunom komforu za krajnje korisnike.

Prevent Leather, članica Prevent grupacije u BiH, najmodernija je kožara na prostoru jugoistočne Europe sa dnevnim kapacitetom od 3000 koža. Proizvodi kožu za automobilsku industriju i industriju namještaja i tom prilikom koristi visoke tehnologije te prati standarde održivog razvoja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno