Nogomet

Press u NK Čelik pred susret sa Radnikom – Povratak Fenana Salčinovića u tim

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povratak Fenana Salčinovića u tim – Nedjelja: NK Čelik – FK Radnik Bijeljina u 16,30 sati. U prostorijama press salona stadiona „Bilino polje” u Zenici održana je konferencija za medije. Povod za press je utakmica 4.kola prvenstva nogometne BH Telekom Premijer lige BiH, sezona 2017/2018 u kojoj je zenički NK Čelik domaćin ekipi FK Radnik iz Bijeljine.
Prisutnim novinarima obratili su se Kemal Hafizović, šef stručnog štaba (ŠSŠ) NK Čelik i Fenan Salčinović, nogometaš Čelika.
Šef stručnog štaba, Kemal Hafizović pred nedjeljnu utakmicu ističe da je Radnik organizovana ekipa da je obavila pripreme i dovela mnogo pojačanja pred ovo prvenstvo. I pored svega toga Hafizović očekuje prvu pobjedu i da će prvi put biti vidljiva njegova filozofija, s obzirom na to da će imati adekvatne igrače na terenu.

-Nadam se puno boljoj igri, a rezultat ćemo vidjeti na kraju utakmice. Bit ćemo puno bolji, napadat ćemo i nadam se da će moja filozofija doći do izražaja protiv Radnika, jer imam s kim igrati u napadu-, kazao je Hafizović.
Demantovao je navode da je dobio otkaz u Čeliku ili da ima priče o tome, ali je dodao da ako izgubi od Radnika ide s pozicije šefa stručnog štaba.
-Slobodno prenesite informaciju da ću sam otići s ove funkcije ako izgubim od Radnika, ali ostajem u Čeliku kao skaut-, kazao je, za kraj Hafizović.

Povratnik u redove Čelika, Fenan Salčinović, u obraćanju medijima je kazao kako je Radnik kvalitetna i jaka ekipa, ali da se nada radosti na Bilinom polju.

-U ovom trenutku nam dolazi najgora moguća ekipa. Ovo nije nikakav izgovor, znam njihovog trenera, njihove igrače i igraju veoma dobro. Mi ćemo dati sve od sebe, nadam se da će neko dati gol u napadu. Ovo će biti teška utakmica, ali dat ćemo sve od sebe da donesemo radost na Bilino polje-, kazao je Salčinović.
Istakao je kako nisu dobili plaće četiri mjeseca, ni igrači ni radnici na stadionu.
-I pored svega igramo tako da se bacamo na glavu. Zahvaljujem se svim ovim momcima što igraju džaba za Čelik-, zaključio je Salčinović

Da ponovimo, utakmica NK Čelik – FK Radnik na rasporedu je u nedjelju 13.8. 2017.godine u 16,30 sati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Tekst i foto: E. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno