Posuđeno

Prenosimo: Apel UG Robijaši 1988 – pomozimo sugrađaninu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prenosimo APEL UG ROBIJAŠI 1988  objavljen na njihovoj FB stranici

U jednom od naših gradskih naselja, na Odmutu, naići ćemo na Šabana, čovjeka skoro zrelog za penzije, kako sjedi pred prvim soliterom. Šaban je već skoro mjesec dana danonoćno vani, jer je zbog stečaja u “Gradnji” izgubio posao. Šaban ništa ne traži, a mogao bi. Pušten je na milost i nemilost vremenu. Jedan od naših članova je pitao istog šta mu treba, a Šaban je rekao da mu je smještaj najbitniji.

UG “Robijaši 1988” Zenica poziva sve građane Zenice, posebno stanare na Odmutu, da pomognu ovom čovjeku koliko mogu. Niko pored nas, koji imamo krov nad glavom i svaki obrok, ne bi trebao zaspati gladan. Pozivamo sve građane i sve ljude dobre volje da pomognu ovom čovjeku prilikom pronalaska makar prvobitnog smještaja, jer ako nismo ljudi, šta smo onda ?

Molimo Vas da podijelite ovaj post kako bi što više ljudi vidjelo isti.

S poštovanjem,

UG “Robijaši 1988” ZenicaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno