Ljudi

Preminuo dugogodišnji zenički novinar Ivo Milešić

Preminuo istaknuti zenički novinar Ivo Milešić- U Zenici je, u subotu 09.oktobra/listopada, nakon kraće bolesti u 81. godini preminuo penzionisani novinar Ivo Ivica Milešić, dugogodišnji urednik lista “Naša riječ” i Radio Zenice.

Tokom bogate karijere i rada u medijima sarađivao je i sa niz drugih redakcija, među kojima su Slobodna Dalmacija, nekoliko novinskih agencija i radijskih programa, a bio je jedan od kreatora nekada popularnih rudarskih novina i brojnih tvorničkih listova, koje je izdavala redakcija Naše riječi.

Sugrađani, radne kolege i komšije pamte Ivicu Milešića kao odličnog sagovornika, uvijek spremnog da pomogne, posebno mladim kolegama i saradnicima, te kao istinskog prijatelja i ljubitelja pasa.

Sahrana umirovljenog novinara Ive Ivice Milešića obaviti će se u ponedjeljak, 11.oktobra/listopada 2021.godine, na gradskom groblju Prašnice u 14 sati, a zbog epidemioloških mjera tugujuća obitelj moli da bude oproštena od žalovanja.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: