Ljudi

Preminula 39-godišnja porodilja, evo šta kažu iz KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još jedna tužna vijest potresla je Bosnu i Hercegovinu. U 39. godini preminula je Zvjezdana Sučić, porodilja iz Kiseljaka. Društvenim mrežama, pa i na našem portalu širio se apel za potrebne donacije krvi, no, Zvjezdana nije izdržala. Iza sebe je ostavila supruga Sinišu i tri kćerke: Ivu, Anu i Niku. Sahrana mladoj majci je održana jučer u 14 sati na groblju Podmrakovi u Kiseljaku. RadioSarajevo.ba je kjontaktiralo i Kantonalnu bolnicu Zenica. Iz ove ustanove je potvrđeno da je porodilja preminula 25. decembra od posljedica upalnih promjena u trbuhu.

“Carski rez je rađen 19.decembra. Uzrok smrti se ne može vezati za komplikacije trudnoće i porođaja”, kazao je dr. Kasim Spahić, pomoćnik direktora za medicinske poslove za Radiosarajevo.ba. Ona nije imala Covid infekciju. Beba je smještena na Odsjeku neonatologije i zdrava je.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno