Politika

Premijerka Mehmedić razgovarala s predstavnicama Lokalne fondacije Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijerka Zeničko-dobojskog kantona Amra Mehmedić razgovarala je s predstavnicama Lokalne fondacije Zenica Amrom Smriko i Zerinom Čolaković o aktivnostima i planovima ovog udruženja, koje od 2020. godine radi na projektima važnim za razvoj lokalne zajednice s fokusom na osnaživanje mladih žena.

Lokalna fondacija podržava inicijative i ideje koje doprinose razvoju Zenice i povećanju kvaliteta života u zajednici, kao što su inicijative iz oblasti očuvanja zdrave životne okoline, ulaganja u obrazovanje, podrške kulturi i umjetnosti, unapređenja javnih prostora i razvoja sporta, a sredstva za finansiranje projekata osigurava iz donacija pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i partnerskih organizacija.

Premijerka Mehmedić je istakla da Vlada Zeničko-dobojskog kantona podržava rad i jačanje nevladinog sektora, koji je važan faktor u razvoju svake države i društva, te se zahvalila Lokalnoj fondaciji Zenica što svojim radom i kvalitetnim projektima daje veliki doprinos unapređenju stanja u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno