Politika

Premijerka Mehmedić čestitala Međunarodni praznik rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijerka Zeničko-dobojskog kantona Amra Mehmedić uputila je čestitku za 1. maj – Međunarodni praznik rada.

– Prvi maj simbolizuje dostignuća, odnosno žrtvu koji su članovi radničkog pokreta širom svijeta podnijeli kako bi se izborili za veća prava. Ta borba nas sve zajedno treba podstaknuti da radom, zalaganjem i posebnom energijom stvaramo stabilno ekonomsko okruženje u kojem će biti zadovoljni i radnici i poslodavci.

Institucije našeg kantona su otvorene za kvalitetan socijalni dijalog, što pokazujemo uvažavanjem i dobrom saradnjom sa sindikatima i poslodavcima kroz Ekonomsko-socijalno vijeće, ali i stalnom brigom za položaj radnika i potrebe privrede.

Zato na ovaj praznik još jednom želim potvrditi opredjeljenje i spremnost Vlade da zajedničkim snagama radimo na stvaranju što boljeg ambijenta za rad i život u Zeničko-dobojskom kantonu. Sretan 1. maj – Međunarodni praznik rada.

Press služba ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno